A ház:

Ismerje meg a házunkat!

A ház 2021-ben frissen felújított 6 férőhelyes kőház. Az alsó szinten egy légtérben található a világos nappali, valamint a felszerelt konyha (mikrohullámú sütő, hűtő fagyasztóval, főzőlap, vízforraló, kávéfőző, étkészlet, edénykészlet, tányérkészlet, pohárkészlet). A nappaliban kényelmes ülőgarnitúra, valamint TV várja a pihenni vágyó vendégeket. A földszinten található a zuhanyzós fürdőszoba és a WC.

A felső szinten az előtérből 3 szoba nyílik. Az egyik szobában egy franciaágy, valamint egy TV, a másik szobában két darab egyszemélyes ágy áll rendelkezésre, melyek igény szerint összetolhatók. A harmadik szobában szintén franciaágy áll rendelkezésre. A nagyméretű ablakokból csodálatos kilátás nyílik a természetre.

A házhoz közvetlenül kapcsolódó tágas terasz lehetőséget kínál kellemes beszélgetésekre, étkezésekre, a környezetben való gyönyörködésre.

A nyaraló kialakításakor az egyik legfontosabb célunk a világos terek megteremtése volt. Ezen felül törekedtünk az igényes, tiszta, egyszerű, barátságos, vidám és élhető környezet kialakítására.

A nyaralóban elérhető víz mosogatásra és zuhanyzásra alkalmas, azonban főzéshez és ivóvízként, kérjük az ásványvíz használatát.

A ház maximum 6 fő befogadására alkalmas. A 6 fő gyerekekkel, felnőttekkel együtt értendő életkortól függetlenül. Legyenek kedvesek ezt figyelembe venni foglaláskor, mivel ha érkezéskor vagy az ott tartózkodás alatt 6-nál több fő tartózkodik a házban kénytelenek vagyunk távozásra felkérni Vendégeinket. Ebben az esetben nem áll módunkban a foglaló összegét és a fennmaradó összeget visszatéríteni. A ház kialakítása 6 főre történt. A működési engedélyünk is 6 főre szól. Sajnos előfordult, hogy többszöri előzetes figyelemfelhívás ellenére voltak, akik nem tartották be a létszámra vonatkozó házirendi pontunkat, így kénytelenek vagyunk szigorúbb szabályozásokat alkalmazni. Legyenek szívesek tiszteletben tartani ezirányú kérésünket. A nyaralónk nem tömegszállásként üzemel nagy társaságok részére, hanem családias hangulatú szálláshely szolgáltatást nyújtunk kedves Vendégeinknek.

Sátrazás a kertben nem lehetséges!

Házikedvencek

Szívesen látjuk a Vendégekkel érkező házikedvenceket is. Felárat miattuk nem kérünk, azonban fontos néhány dolgot betartani velük kapcsolatban.

 • Kisállat hozható, a házba bemehet, amennyiben igényes és szobatiszta. Kanapéra, ágyra a kisállat fel nem mehet! Ha ennek nyomait észleljük, a vegyitakarítás költsége a Vendéget terheli. Tekintettel kell lennünk az állatszőr allergiás vendégekre is. A kert körbe van kerítve, kivéve a víz felől.
 • Sajnos akadt már probléma abból, hogy nem megfelelően hagyták el kutyás vendégek a nyaralót. Ez a helyzet mindkét fél számára igen kellemetlen következményekkel járt. Nekünk nagy igyekezetünkbe, erőfeszítésünkbe telt mire a házat a következő vendég érkezéséig „szalonképessé” tudtuk tenni, a kutyás Vendég pedig nem vette jó néven, hogy a takarítási felárat ki kellett fizetnie. Igyekszünk a lehető legnagyobb rugalmassággal lenni, de ebben a kérdésben szigorúak vagyunk. A nyaralóban tehát a kutya, cica, nyuszi stb. akkor tartózkodhat, ha az ágyakra, kanapéra nem megy fel, illetve az esetleges szőrhullás nyomait nem észleljük távozáskor az egyes helységekben.
 • Porszívó, seprű rendelkezésre áll.
 • Abban az esetben, ha a távozáskor tapasztalt körülmények nem felelnek meg a kérésünknek, a vegyitakarítás felára 50.000 Ft.
 • Feltételezzük, hogy ez minden gazdinak természetes, de kérjük, hogy a kertben gondoskodjanak a háziállat ürülékének eltávolításáról!

A fűtéssel kapcsolatban:

A földszinten lévő nappaliban 2 db alacsony fogyasztású, norvég típusú villanyradiátor teremt kellemes meleget. Az emeleten a 2 szobában szintén 1-1 villanyradiátor látja el a ház fűtését. Mivel mindannyiunk fűtési igénye eltér, ezért a fűtési szezonban az áramfogyasztás elszámolása érkezéskor, valamint távozáskor történő óraleolvasás alapján történik. Eltöltött éjszakánként 30 kWh áramfogyasztást tartalmaz az ár. (ha Ön 3 éjszakát tölt a házban, akkor 3×30= 90 kWh fogyasztást tartalmaz az ár.) Ha ezen felüli fogyasztás történik, akkor azt 1 kWh = 37 Ft áron számoljuk el.

Természetesen, amikor már tartósan hűvös az időjárás, érkező Vendégeinket felfűtött házzal várjuk!

A ház felszereltsége:

 • 1 garnitúra szemeteszsák (3 db kuka: 1 db 7 l, 1 db 16 l, 1 db 35 l)
  ( A kukákat szemeteszsák nélkül használni tilos!)
 •  6 főnek elegendő konyhai felszerelés: tányérok, poharak, tálak, edények, serpenyő, evőeszközök, vágódeszka, konzervnyitó, bornyitó stb. (Konkrét kérdés esetén, kérem keressen!)
 • Kávéfőző
 • Mikrohullámú sütő
 • Vízforraló
 • Mosogatószer, szivacs
 • 2 db konyharuha
 •  Kültéri főzéshez szükséges felszerelések: nyársak, húscsipesz, bogrács
 • 1 főzésre elegendő tüzifa
 • Porszívó
 • Seprű, lapát
 • Felmosó szett
 • 1 tekercs wc papír
 • 1 db 50×100 cm törülköző/ fő
 • 1 db 150×200 cm nyári paplan/fő; 1 db 50×60 cm párna/fő; 1 db ágyneműhuzat garnitúra/fő

A fent leírt felszerelésekről további igény szerint a vendégeknek szükséges gondoskodni!

 • 700 négyzetméteres kert várja vendégeinket. A kert végében található a kb. 15 négyzetméteres stég, mely lehetőséget nyújt a nyugodt, csendes környezetben való horgászatra. (A parthoz a legközelebbi elektromos csatlakozási lehetőség kb. 30 m-re található.)
  A kertben vendégeink rendelkezésére áll 4 db napozóágy szivaccsal, valamint csónakhasználati lehetőséget is biztosítunk.
  Kialakításra került egy „sütögetős rész”, amely alkalmas bográcsozásra, grillezésre, szalonnasütésre.

A Nagyfoki-holtág:

A Nagyfoki-holtág egy nyugodt, szép horgászvíz. Itt minden horgász megtalálja a számára legmegfelelőbb szórakozást. A rakós bot, a feeder, a match, illetve a nagy pontyozás szerelmesei is próbára tehetik magukat. Amellett, hogy kellemes és szép horgászhely ez a holtág, nagyon nehéz is. Ennek fő oka a törpeharcsa. Sajnos, mint minden holtágban, ebben is előfordul ez a horgászoknak sok bosszúságot okozó hal. Azonban kis ügyeskedéssel, kitartással ki lehet őket kerülni, és szép példányokat akaszthatunk. A legszebb fogásaink közül néhányat közzé is teszünk, ezekkel bátorítva vendéghorgászainkat.

A horgászvízen a halak kíméletes bánásmódját elvárjuk, illetve nagyon szigorúan vesszük.

(Pontymatrac, pontyzsák stb…)

Minden 6 kg, vagy annál nagyobb Ponty védett halnak számít, ezért fotózás után azonnal vissza kell engedni.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart