Nagyfoki-Nyaraló 15.

Ismerje meg a házunkat

Teljesen felújított 4+2 férőhelyes kőház. Az alsó szinten egy légtérben található a világos nappali, valamint a felszerelt konyha (mikrohullámú sütő, hűtő fagyasztóval, főzőlap, kávéfőző, étkészlet, edénykészlet, tányérkészlet, pohárkészlet). A nappaliban kinyitható kanapé (2 főnek alkalmas fekvőhely), valamint TV várja a pihenni vágyó vendégeket. A földszinten található a WC.

A felső szinten 2 szoba található. Az egyik szobában egy franciaágy, valamint egy TV, a másik szobában két darab egyszemélyes ágy áll rendelkezésre, melyek igény szerint összetolhatók. A nagyméretű ablakokból csodálatos kilátás nyílik a természetre. Az emeleten tusoló került kialakításra.

A ház kialakításakor az egyik legfontosabb célunk a világos terek megteremtése volt. Ezen felül törekedtünk az igényes, tiszta, egyszerű, barátságos, vidám és élhető környezet kialakítására.

A nyaralóban elérhető víz mosogatásra és zuhanyzásra alkalmas, azonban főzéshez és ivóvízként, kérjük az ásványvíz használatát.

A ház maximum 6 fő befogadására alkalmas. A 6 fő gyerekekkel, felnőttekkel együtt értendő életkortól függetlenül. Legyenek kedvesek ezt figyelembe venni foglaláskor, mivel ha érkezéskor vagy az ott tartózkodás alatt 6-nál több fő tartózkodik a házban kénytelenek vagyunk távozásra felkérni Vendégeinket. Ebben az esetben nem áll módunkban a foglaló összegét és a fennmaradó összeget visszatéríteni. A ház kialakítása 6 főre történt. A működési engedélyünk is 6 főre szól. Sajnos előfordult, hogy többszöri előzetes figyelemfelhívás ellenére voltak, akik nem tartották be a létszámra vonatkozó házirendi pontunkat, így kénytelenek vagyunk szigorúbb szabályozásokat alkalmazni. Legyenek szívesek tiszteletben tartani ezirányú kérésünket. A mi nyaralónk nem tömegszállásként üzemel nagy társaságok részére, hanem családias hangulatú szálláshely szolgáltatást nyújtunk kedves Vendégeinknek.

A fűtéssel kapcsolatban:

A földszinten lévő nappaliban egy fatüzeléses kandalló, valamint 2 db alacsony fogyasztású, norvég típusú villanyradiátor teremt kellemes meleget. Az emeleten a 2 szobában szintén 1-1 villanyradiátor látja el a ház fűtését. Mivel mindannyiunk fűtési igénye eltér, ezért a fűtési szezonban az áramfogyasztás elszámolása érkezéskor, valamint távozáskor történő óraleolvasás alapján történik.

Természetesen, amikor már tartósan hűvös az időjárás, érkező vendégeinket felfűtött házzal várjuk!

A ház felszereltsége:

– 1 garnitúra szemeteszsák (3 db kuka: 1 db 7 l, 1 db 16 l, 1 db 35 l)
    ( A kukákat szemeteszsák nélkül használni tilos!)
– 6 főnek elegendő konyhai felszerelés: tányérok, poharak, tálak, evőeszközök, vágódeszka, konzervnyitó, bornyitó stb. (Konkrét kérdés esetén, kérem keressen!)
– Kávéfőző
– Mikrohullámú sütő
– Mosogatószer, szivacs
– 2 db konyharuha
– Kültéri főzéshez szükséges felszerelések: nyársak, húscsipesz, bogrács, 1 főzésre elegendő tüzifa
– Seprű, lapát
– Felmosó szett
– 1 tekercs wc papír
– 1 db 50×100 cm törülköző/ fő
– 1 db 150×200 cm nyári paplan/fő; 1 db 50×60 cm párna/fő; 1 db ágyneműhuzat garnitúra/fő

   A fent leírt felszerelésekről további igény szerint a vendégeknek kell gondoskodni!

  • 700 négyzetméteres kert várja vendégeinket. A kert végében található a kb. 15 négyzetméteres stég, mely lehetőséget nyújt a nyugodt, csendes környezetben való horgászatra. (A parthoz a legközelebbi elektromos csatlakozási lehetőség kb. 30 m-re található.)
    A kertben vendégeink rendelkezésére áll 2 db napozóágy szivaccsal, valamint csónakhasználati lehetőséget is biztosítunk.
    Kialakításra került egy „sütögetős rész”, amely alkalmas bográcsozásra, grillezésre, szalonnasütésre.

A Nagyfoki-holtág:

A Nagyfoki-holtág egy nyugodt, szép horgászvíz. Itt minden horgász megtalálja a számára legmegfelelőbb szórakozást. A rakós bot, a feeder, a match, illetve a nagy pontyozás szerelmesei is próbára tehetik magukat. Amellett, hogy kellemes és szép horgászhely ez a holtág, nagyon nehéz is. Ennek fő oka a törpeharcsa. Sajnos, mint minden holtágban, ebben is előfordul ez a horgászoknak sok bosszúságot okozó hal. Azonban kis ügyeskedéssel, kitartással ki lehet őket kerülni, és szép példányokat akaszthatunk. A legszebb fogásaink közül néhányat közzé is teszünk, ezekkel bátorítva vendéghorgászainkat.

A horgászvízen a halak kíméletes bánásmódját elvárjuk, illetve nagyon szigorúan vesszük.

(Pontymatrac, pontyzsák stb…) 

Minden 6 kg, vagy annál nagyobb Ponty védett halnak számít, ezért fotózás után azonnal vissza kell engedni.

 

Klikkeljen ide a foglaláshoz!