Nagy álmunk vált valóra azzal, hogy megnyithatjuk Önöknek a második nyaralónkat, melyet magunk közt csak “1-esként” emlegetünk. Az elnevezés a házszámra vonatkozik, hiszen a Nagyfoki-holtág 1-es szám alatt helyezkedik el.

A nyaraló közvetlenül a vízparton, saját stéggel, dupla telken, tehát 2x nagyobb kerttel és horgászhellyel várja leendő Vendégeit. A hatalmas fákkal, bokrokkal tarkított kertben medence, bográcsozó- és szalonnasütési lehetőség, illetve faszenes grillsütő került kialakításra.

A vadonatúj 6 férőhelyes kőház stílusában a vidéki luxus, a vintage jegyei köszönnek vissza. A kialakításkor minden apró részletet ennek megfelelően igyekeztünk kidolgozni.

Az alsó szinten egy légtérben található a nappali, az étkező valamint a teljesen felszerelt konyha (mikrohullámú sütő, villanytűzhely sütővel, szagelszívó, mosogatógép, kávéfőző, étkészlet, edénykészlet, tányérkészlet, pohárkészlet). Itt került elhelyezésre a TV is. A nappaliból nyílik a hálószoba, melyben 2 főnek megfelelő 180X200-as franciaágy található. A földszinten található a zuhanyzós fürdőszoba is (+WC).

A felső szintre külső feljárón jutunk fel. Az alsó szinttől teljesen elszeparált emeleten a bejárati ajtón belépve egy “társalgó” rész fogadja Vendégeinket 4 db babzsák fotellel és TV-vel. Innen nyílik az egyik szoba, amelyben 2 db 90×200-as ágy található (ezek igény szerint összetolhatóak). A másik szobában egy 160×200-as franciaágy található 2 fő részére. Ebben a szobában található a klíma, amely lefekvés előtt 1-2 órával bekapcsolva az egész emeletet kellemes hőmérsékletre lehűti. A negyedik helység a WC.

Az alsó szinten a ház jellegéből adódóan még nagy melegben is kellemes hűvös a hőmérséklet. A hálószobában egy mennyezeti ventilátor forgatja a levegőt.

A házon kívül található egy külső konyha is, amelyben a fagyasztó résszel is rendelkező hűtő, indukciós főzőlap, valamint élelmiszerek tárolásra alkalmas szekrény lett elhelyezve.

A ház körül 2 db kertibútor (asztal 6db székkel, illetve polirattan ülőgarnitúra asztallal), valamint 2 db napozóágy gondoskodik a kellemes kikapcsolódásról.

Az évek alatt védjegyünkké vált a tiszta, igényes és kényelmes környezet biztosítása. Kérjük Önöket segítsenek megőrizni ezt.

A nyaralóban elérhető víz mosogatásra és zuhanyzásra alkalmas, azonban főzéshez és ivóvízként, kérjük az ásványvíz használatát.

A ház maximum 6 fő befogadására alkalmas. A 6 fő gyerekekkel, felnőttekkel együtt értendő életkortól függetlenül. Legyenek kedvesek ezt figyelembe venni foglaláskor, mivel, ha érkezéskor vagy az ott tartózkodás alatt 6-nál több fő tartózkodik a házban, kénytelenek vagyunk távozásra felkérni Vendégeinket. Ebben az esetben nem áll módunkban a foglaló összegét és a fennmaradó összeget visszatéríteni. A ház kialakítása 6 főre történt. A működési engedélyünk is 6 főre szól. Sajnos előfordult, hogy többszöri előzetes figyelemfelhívás ellenére voltak, akik nem tartották be a létszámra vonatkozó házirendi pontunkat, így kénytelenek vagyunk szigorúbb szabályozásokat alkalmazni. Legyenek szívesek tiszteletben tartani ezirányú kérésünket. A mi nyaralónk nem tömegszállásként üzemel nagy társaságok részére, hanem családias hangulatú szálláshely szolgáltatást nyújtunk kedves Vendégeinknek.

 

A fűtéssel kapcsolatban:

A földszinten lévő nappaliban egy fatüzeléses kandalló, valamint 3 db alacsony fogyasztású, norvég típusú villanyradiátor teremt kellemes meleget. Az emeleten a 2 szobában, illetve a társalgó helységben szintén 1-1 villanyradiátor látja el a ház fűtését. Mivel mindannyiunk fűtési igénye eltér, ezért a fűtési szezonban az áramfogyasztás elszámolása érkezéskor, valamint távozáskor történő óraleolvasás alapján történik. Éjszakánként 30 kWh fogyasztást tartalmaz a ház összege. Ha ezen felül történik áramhasználat, az 37 Ft/ kWh-ként kerül elszámolásra.

Természetesen, amikor már tartósan hűvös az időjárás, érkező vendégeinket felfűtött házzal várjuk!

 

 

A ház felszereltsége

 

– 1 garnitúra szemeteszsák (4 db kuka: külső, konyhai, 2 db wc)
(A kukákat szemeteszsák nélkül használni tilos!)
– 6 főnek elegendő konyhai felszerelés: edények, tányérok, poharak, csészék, tálak, evőeszközök, vágódeszka, konzervnyitó, bornyitó stb. (Konkrét kérdés esetén, kérem keressen!)
– Kávéfőző
– Mikrohullámú sütő
– Mosogatószivacs
– 2 db konyharuha
– Kültéri főzéshez szükséges felszerelések: nyársak, húscsipesz, bogrács, 

– tüzifa
– Seprű, lapát
– Felmosó szett
– 1-1 tekercs wc papír
– 1 db 50×100 cm törülköző/ fő
– 1 db 150×200 cm nyári paplan/fő; 1 db 50×60 cm párna/fő; 1 db ágyneműhuzat garnitúra/fő

– Csónak evezővel

– WIFI internet van!

 

 

A Nagyfoki-holtág:

A Nagyfoki-holtág egy nyugodt, szép horgászvíz. Itt minden horgász megtalálja a számára legmegfelelőbb szórakozást. A rakós bot, a feeder, a match, illetve a nagy pontyozás szerelmesei is próbára tehetik magukat. Amellett, hogy kellemes és szép horgászhely ez a holtág, nagyon nehéz is. Ennek fő oka a törpeharcsa. Sajnos, mint minden holtágban, ebben is előfordul ez a horgászoknak sok bosszúságot okozó hal. Azonban kis ügyeskedéssel, kitartással ki lehet őket kerülni, és szép példányokat akaszthatunk. A legszebb fogásaink közül néhányat közzé is teszünk, ezekkel bátorítva vendéghorgászainkat.

A horgászvízen a halak kíméletes bánásmódját elvárjuk, illetve nagyon szigorúan vesszük.

(Pontymatrac, pontyzsák stb…)

Minden 6 kg, vagy annál nagyobb ponty védett halnak számít, ezért fotózás után azonnal vissza kell engedni!

Amennyiben komolyabban érdeklődik a horgászat iránt, olvassa el horgászattal kapcsolatos blogunkat.

– A fizetés menete:

 ⦁ Foglaláskor 2 munkanapon belül a teljes összeg 20%-át előre szükséges elutalni. (Ez az összeg SZÉP Kártyával NEM egyenlíthető ki!)

 ⦁ Érkezéskor a fennmaradó összeg (idegenforgalmi adó nélkül!) kiegyenlíthető SZÉP kártyával.

 – Az idegenforgalmi adó összege minden esetben külön, készpénzben fizetendő!

 – Kérjük, érkezés előtt győződjön meg arról, hogy SZÉP Kártyája aktiválva van!

 – Kérjük, jelezze, hogy mely alszámla terhére kíván tranzakciót létesíteni, valamint hogy az adott alszámlán valóban rendelkezik-e a megadott összeggel.

 – Mindhárom alszámla terhére indítható tranzakció:

 ⦁ Szálláshely alszámla (Szálláshely-szolgáltatás)

 ⦁ Vendéglátó alszámla (Szálláshely-szolgáltatás)

 ⦁ Szabadidő alszámla (Szálláshely-szolgáltatás)

 – Lehetőség van több SZÉP Kártyával való fizetésre megadott összegek alapján.

– Lehetőség van a helyszínen fizetendő összeg SZÉP Kártyával és készpénzzel kombinált kifizetésére is.

– Abban az esetben, ha 1-nél több SZÉP Kártyáról szeretnének fizetni, szíveskedjenek előre jelezni, valamint annak a személynek a személyes adatait (név, cím) megadni, akinek a nevére kiállítjuk a számlát..

Természetesen, ezen kérdések egyeztetése céljából, érkezésük előtt néhány nappal telefonon fogom Önöket keresni!

További kérdések esetén, állok rendelkezésre a megadott elérhetőségeim bármelyikén!

Előszezon (04.01-05.31): 30.000 Ft/ház/éj + idegenforgalmi adó 400 Ft/fő/éj (Minimum foglalás 2 éjszaka)

Főszezon (06.01-06-30): 38.000 Ft/ház/éj + idegenforgalmi adó 400 Ft/fő/éj (Minimum foglalás 2 éjszaka)

Csúcsszezon (07.01-08.31): 42.000 Ft/ház/éj + idegenforgalmi adó 400 Ft/fő/éj (Minimum foglalás 2 éjszaka)

Vénasszonyok nyara (09.01-09.30): 35.000 Ft/ház/éj + idegenforgalmi adó 400 Ft/fő/éj (Minimum foglalás 2 éjszaka)

Utószezon (10.01-10-31): 29.000 Ft/ház/éj + idegenforgalmi adó 400 Ft/fő/éj (Minimum foglalás 2 éjszaka)

 

Foglalását akkor tekintjük véglegesnek, amikor beérkezik bankszámlánkra a foglaló összege. Legyen kedves a megadott összeget 2 munkanapon belül részünkre elutalni. (Ennek részleteit a foglalás leadása után küldjük e-mail-ben.) A fennmaradó összeget az érkezés napján szükséges rendezni készpénzben, vagy SZÉP Kártyával. Az idegenforgalmi adó szintén ekkor fizetendő készpénzben. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a foglaló összegének elutalása a házirend elfogadását jelenti! Legyen kedves átolvasni! Köszönjük szépen!

Foglalás előtt mindenképp olvassa el házirendünket!