Ismerje meg a házunkat

Teljesen felújított 4+2 férőhelyes kőház. Az alsó szinten egy légtérben található a világos nappali, valamint a felszerelt konyha (mikrohullámú sütő, hűtő fagyasztóval, főzőlap, kávéfőző, étkészlet, edénykészlet, tányérkészlet, pohárkészlet). A nappaliban kinyitható kanapé (2 főnek alkalmas fekvőhely), valamint TV várja a pihenni vágyó vendégeket. A földszinten található a WC.

A felső szinten 2 szoba található. Az egyik szobában egy franciaágy, valamint egy TV, a másik szobában két darab egyszemélyes ágy áll rendelkezésre, melyek igény szerint összetolhatók. A nagyméretű ablakokból csodálatos kilátás nyílik a természetre. Az emeleten tusoló került kialakításra.

A ház kialakításakor az egyik legfontosabb célunk a világos terek megteremtése volt. Ezen felül törekedtünk az igényes, tiszta, egyszerű, barátságos, vidám és élhető környezet kialakítására.

A nyaralóban elérhető víz mosogatásra és zuhanyzásra alkalmas, azonban főzéshez és ivóvízként, kérjük az ásványvíz használatát.

A ház maximum 6 fő befogadására alkalmas. A 6 fő gyerekekkel, felnőttekkel együtt értendő életkortól függetlenül. Legyenek kedvesek ezt figyelembe venni foglaláskor, mivel ha érkezéskor vagy az ott tartózkodás alatt 6-nál több fő tartózkodik a házban kénytelenek vagyunk távozásra felkérni Vendégeinket. Ebben az esetben nem áll módunkban a foglaló összegét és a fennmaradó összeget visszatéríteni. A ház kialakítása 6 főre történt. A működési engedélyünk is 6 főre szól. Sajnos előfordult, hogy többszöri előzetes figyelemfelhívás ellenére voltak, akik nem tartották be a létszámra vonatkozó házirendi pontunkat, így kénytelenek vagyunk szigorúbb szabályozásokat alkalmazni. Legyenek szívesek tiszteletben tartani ezirányú kérésünket. A mi nyaralónk nem tömegszállásként üzemel nagy társaságok részére, hanem családias hangulatú szálláshely szolgáltatást nyújtunk kedves Vendégeinknek.

A fűtéssel kapcsolatban:

A földszinten lévő nappaliban egy fatüzeléses kandalló, valamint 2 db alacsony fogyasztású, norvég típusú villanyradiátor teremt kellemes meleget. Az emeleten a 2 szobában szintén 1-1 villanyradiátor látja el a ház fűtését. Mivel mindannyiunk fűtési igénye eltér, ezért a fűtési szezonban az áramfogyasztás elszámolása érkezéskor, valamint távozáskor történő óraleolvasás alapján történik.

Természetesen, amikor már tartósan hűvös az időjárás, érkező vendégeinket felfűtött házzal várjuk!

A ház felszereltsége:

– 1 garnitúra szemeteszsák (3 db kuka: 1 db 7 l, 1 db 16 l, 1 db 35 l) 
    ( A kukákat szemeteszsák nélkül használni tilos!) 
– 6 főnek elegendő konyhai felszerelés: tányérok, poharak, tálak, evőeszközök, vágódeszka, konzervnyitó, bornyitó stb. (Konkrét kérdés esetén, kérem keressen!) 
– Kávéfőző 
– Mikrohullámú sütő 
– Mosogatószer, szivacs 
– 2 db konyharuha 
– Kültéri főzéshez szükséges felszerelések: nyársak, húscsipesz, bogrács, 1 főzésre elegendő tüzifa 
– Seprű, lapát 
– Felmosó szett 
– 1 tekercs wc papír 
– 1 db 50×100 cm törülköző/ fő 
– 1 db 150×200 cm nyári paplan/fő; 1 db 50×60 cm párna/fő; 1 db ágyneműhuzat garnitúra/fő

   A fent leírt felszerelésekről további igény szerint a vendégeknek kell gondoskodni!

  • 700 négyzetméteres kert várja vendégeinket. A kert végében található a kb. 15 négyzetméteres stég, mely lehetőséget nyújt a nyugodt, csendes környezetben való horgászatra. (A parthoz a legközelebbi elektromos csatlakozási lehetőség kb. 30 m-re található.)
    A kertben vendégeink rendelkezésére áll 2 db napozóágy szivaccsal, valamint csónakhasználati lehetőséget is biztosítunk.
    Kialakításra került egy „sütögetős rész”, amely alkalmas bográcsozásra, grillezésre, szalonnasütésre.

A Nagyfoki-holtág:

A Nagyfoki-holtág egy nyugodt, szép horgászvíz. Itt minden horgász megtalálja a számára legmegfelelőbb szórakozást. A rakós bot, a feeder, a match, illetve a nagy pontyozás szerelmesei is próbára tehetik magukat. Amellett, hogy kellemes és szép horgászhely ez a holtág, nagyon nehéz is. Ennek fő oka a törpeharcsa. Sajnos, mint minden holtágban, ebben is előfordul ez a horgászoknak sok bosszúságot okozó hal. Azonban kis ügyeskedéssel, kitartással ki lehet őket kerülni, és szép példányokat akaszthatunk. A legszebb fogásaink közül néhányat közzé is teszünk, ezekkel bátorítva vendéghorgászainkat.

A horgászvízen a halak kíméletes bánásmódját elvárjuk, illetve nagyon szigorúan vesszük. 

(Pontymatrac, pontyzsák stb…) 

Minden 6 kg, vagy annál nagyobb Ponty védett halnak számít, ezért fotózás után azonnal vissza kell engedni.

– A fizetés menete:

⦁ Foglaláskor 2 munkanapon belül a teljes összeg 20%-át előre szükséges elutalni. (Ez az összeg SZÉP Kártyával NEM egyenlíthető ki!)

⦁ Érkezéskor a fennmaradó összeg (idegenforgalmi adó nélkül!) kiegyenlíthető SZÉP kártyával.

– Az idegenforgalmi adó összege minden esetben külön, készpénzben fizetendő!

– Kérjük, érkezés előtt győződjön meg arról, hogy SZÉP Kártyája aktiválva van!

– Kérjük, jelezze, hogy mely alszámla terhére kíván tranzakciót létesíteni, valamint hogy az adott alszámlán valóban rendelkezik-e a megadott összeggel.

– Mindhárom alszámla terhére indítható tranzakció:

⦁ Szálláshely alszámla (Szálláshely-szolgáltatás)

⦁ Vendéglátó alszámla (Szálláshely-szolgáltatás)

⦁ Szabadidő alszámla (Szálláshely-szolgáltatás)

– Lehetőség van több SZÉP Kártyával való fizetésre megadott összegek alapján.

– Lehetőség van a helyszínen fizetendő összeg SZÉP Kártyával és készpénzzel kombinált kifizetésére is.

– Abban az esetben, ha 1-nél több SZÉP Kártyáról szeretnének fizetni, szíveskedjenek előre jelezni, valamint annak a személynek a személyes adatait (név, cím) megadni, akinek a nevére kiállítjuk a számlát..

Természetesen, ezen kérdések egyeztetése céljából, érkezésük előtt néhány nappal telefonon fogom Önöket keresni!

További kérdések esetén, állok rendelkezésre a megadott elérhetőségeim bármelyikén!

Elő-és utószezon (04.01-05.31 ; 09.01-10.31): 18.000 Ft/ház/éj + idegenforgalmi adó 400 Ft/fő/éj (Minimum foglalás 2 éjszaka)

Főszezon (06.01-08.31): 21.000 Ft/ház/éj + idegenforgalmi adó 400 Ft/fő/éj (Minimum foglalás 3 éjszaka)

Foglalását akkor tekintjük véglegesnek, amikor beérkezik bankszámlánkra a foglaló összege. Legyen kedves a megadott összeget 2 munkanapon belül részünkre elutalni. (Ennek részleteit a foglalás leadása után küldjük e-mail-ben.) A fennmaradó összeget az érkezés napján szükséges rendezni készpénzben, vagy SZÉP Kártyával. Az idegenforgalmi adó szintén ekkor fizetendő készpénzben. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a foglaló összegének elutalása a házirend elfogadását jelenti! Legyen kedves átolvasni! Köszönjük szépen!

 

Foglalás előtt mindenképp olvassa el házirendünket!