Rólunk:

A KÖVETKEZŐ NÉHÁNY SORBAN SZERETNÉNK BEMUTATKOZNI….

2010 tavaszán döntöttünk úgy, hogy a dolgos hétköznapok kipihenésére keresünk egy kis szigetet, ahol csendes, nyugodt környezetben pihenhetünk és hódolhatunk szenvedélyünknek, a horgászatnak. Nos, a szigetből végül holtág lett, a szarvasi Nagyfoki-holtág.

2010 – 2013

Ezen a csodálatos helyen először egy üres telket vásároltunk, amelyen minden alkalommal sátrat állítottunk és „nomád” körülmények között töltöttük hétvégéinket. Ha egy fél napos lehetőségünk is volt kiszakadni a városi életből, akkor is utaztunk 2 órát, csak hogy Szarvason lehessünk. Ahogy telt az idő, úgy kinőttük a kis sátrunkat, vásároltunk egy lakókocsit. Az volt
ám az igazi komfort! Újabb 1 év elteltével ismét váltottunk. Nem csupán „lakóegységet”, hanem helyszínt is. Áttelepültünk a holtághoz tartozó másik tóra, egy romos kis házat felújítva már egy kedves kis nyaralóval büszkélkedhettünk. A kis romos ház végül egy állandóan lakható házzá alakult. Szó szerint beleszerettünk a környezetbe! Azóta az összes szabadidőnket itt töltjük, és életvitelszerűen
tervezzük az itt való letelepedést és családalapítást.

2015 – 2019

2015-re elértük, amiről nagyon rég óta álmodoztunk… Megkezdjük egy saját nyaraló üzemeltetését remélve, hogy sok család ezt a fajta kikapcsolódást választja. A csendet, a nyugalmat, a friss levegőt, az aktív pihenés lehetőségét. A gyönyörű naplementét, a családias környezetet mi garantáljuk!

2018

…decemberében megérkezett kisfiunk Milán 🙂 Mondhatjuk, hogy tényleg minden úgy alakult, ahogy megálmodtuk. 2019 júniusa óta itt élünk életvitelszerűen a kis családunkkal Nagyfokon.

2020-2021

A 2020-as szezon végén úgy döntöttünk, hogy belevágunk egy nagyobb lélegzetvételű átalakításba. Szeretnénk, hogy az új- és visszatérő Vendégeink még szebb környezetben, nagyobb komfortban tölthessék a pihenésüket.

BÍZUNK ABBAN, HOGY HAMAROSAN SZEMÉLYESEN IS TALÁLKOZHATUNK ÉS VENDÉGÜNKKÉNT KÖSZÖNTHETJÜK! 🙂

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart